Muslimska bokhandeln grundades 2014 i syfte att förse Sveriges muslimer med kvalitativa böcker till ett rimligt pris – fraktfritt! Vi jobbar utmed en islamisk värdegrund, vilket innebär att vi inte avser att bli rika eller tjäna enorma pengar på islam eller människor. Vi bedriver alltså vår verksamhet med målet att, om en vinst uppstår, kunna återinvestera dessa pengar i verksamheten och endast ta ut eventuella löner för att den ska kunna bedrivas på ett kvalitativt sätt.
 
Vision & mål
Vår vision är att tillgodose svenskars behov av en ökad kunskap och förståelse av islam. Detta anser vi tillgodoses med kvalitativa böcker författade av pålitliga lärda och författare.
 
Vi vill utöka vårt utbud med egna publikationer, såsom barnböcker och allmänna böcker om islam. Denna vision kommer att kunna förverkligas med er hjälp, dvs. ju mer ni handlar – desto närmare kommer vi denna vision. Vi jobbar aktivt med illustratörer och översättare, för att inom kort kunna presentera en rad olika produkter. Håll utkik!
 
Vårt mål är att alltid förbli den främsta muslimska bokhandeln, med ett stort utbud av boktitlar och annat nyttigt.
 
Konstruktiv kritik
Vi eftersträvar en ständig förbättring och för att kunna veta vad vi bör förbättra är du som kund och besökare viktig. Berätta gärna för oss vad du saknar i webbutiken, vad som kan bli bättre eller bör läggas till och vi kommer att försöka tillgodose detta. Du kontaktar oss genom vår kontaktsida.